Tablă Făltuită FIGO HIGHLINE

Despre

Tablă Făltuita   FIGO HIGHLINE

Tabla plană  FIGO HIGHLINE poate completa excelent o placare sau o învelitoare cu module FIGO AMADE. Utilizând FIGO HIGHLINE, se pot crea cu succes învelitori sau fațade din tabla faltuita. Tabla FIGO HIGHLINE are un coeficient de dilatare termică semnificativ mai bun decât alte tipuri de invelitori metalice, iar asta înseamnă un aspect mai drept și un zgomot mai redus. Cu aceste caracteristici, benzile de tablă FIGO HIGHLINE pot fi instalate la lățimi mai mari, reducând astfel costurile cu manopera, timpul de montaj și cantitatea de material folosită.

 

O invelitoare din tabla faltuita este realizată prin îmbinări mecanice (falturi) ale panourilor de tabla ce au fost inițial profilate din benzi cu ajutorul unei mașini de profilat electrică sau manual cu diverse alte unelte. Instalarea unei invelitori din tabla faltuita necesită montatori profesioniști și echipamente speciale. Pentru un aspect estetic impecabil, montatorii au nevoie de experiență mare și o înaltă calificare.

 

Calitatea înaltă a materialului facilitează îndoirea și prelucrarea pe majoritatea formelor de acoperiș. Tabla faltuita FIGO HIGHLINE are o rezistență foarte bună la căderile de grindină.

CARACTERISTICI

    Grosime totală 0,6 mm

Oțel Premium Steel Inside, VoestAlpine Corrender®

Material semi-moale, perfect prelucrabil, clasa DX52

Protecție anticorozivă cu aliaj din Zinc-Magneziu 120

Vopsea superioară Colofer®, stabilă UV, 25-35 microni

Rezistență la zgârieturi de până 30N

Vopsea de protecție pe intrados 15-25 microni

Lățime totală de 500, 670 sau 1000 mm

Lățime utilă după instalare de 530 sau 600 mm

Rezistență la coroziune – RC3

Rezistență la ultraviolete – RUV4

Rezistență la grindină – Clasa 2

Performanță la foc – clasa Broof (t1)

Dilatare termică redusă

Rezistență la furtună și fulger

Producție ecologică minim poluantă


Avantaje

Stabilitate excelentă a culorii

Interacțiunea a două componente de ultimă generație impresionează cu o calitate excepțională și o performanță maximă pe întreaga durată de viață a invelitorii. Vopseaua organică VoestAlpine Colofer® îndeplinește cele mai înalte cerințe pentru rezistența la radiații UV, rezistența la zgârieturi și protejează împotriva influențelor crescânde ale mediului.

Instalare de la o înclinație de numai 3 grade

Tabla faltuita Figo Highline, spre deosebire de alte tipuri de tabla faltuita, datorită aliajului special și calității oțelului, beneficiază de avantajul unei deformări plastice stabile, reducând semnificativ riscul desfacerii falturilor în timp. Stabilitatea falturilor în timp este datorată și coeficientului de dilatare termică redus comparativ cu alte tipuri de tabla. Toate aceste aspecte conduc către posibilitatea instalării chiar și pe înclinații de la 3 grade ale acoperisului.

Cea mai bună protecție la coroziune

Figo Highline are un miez de oțel de ultimă generație, Corrender® de la VoestAlpine. Prin adăugarea de cantități mici de magneziu și aluminiu în baia de zinc, oțelul zincat la cald Corrender® beneficiază de un strat inovator și de înaltă performanță, cu numeroase avantaje față de clasicul oțel galvanizat numai cu zinc, garantând astfel o protecție maximă împotriva coroziunii. Corrender® reprezintă cea mai nouă etapă evolutivă în protecția împotriva coroziunii și este cel mai bun strat suport pentru vopselurile organice, garantând cea mai bună adeziune a vopselei

Unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitoare

Datorită sistemului de instalare, fără fixări cu șuruburi și fără străpungeri, tabla faltuita este probabil cea mai sigură variantă de învelitoare. Toate fixările sunt ascunse cu ajutorul unor cleme integrate în falturi. Pe lângă avantajele sistemului constructiv, tabla faltuita Figo Highline, prin calitățile anticorozive superioare și rezistența mecanică excelentă, duce la realizarea unui sistem de invelitoare cu o durabilitate foarte mare.

Ai nevoie de o soluție completă și calitativă ?

Oferim consultanță de specialitate și găsim cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Galerie lucrări

error: Continut protejat!