Top Roofing

Cine suntem ?

De mai bine de 10 ani suntem prezenți pe piața sistemelor de învelitori din România, având la activ peste 2000 de proiecte. În acest moment, 90% din proiectele noastre provin din recomandările clienților, ceea ce reprezintă o dovadă a serviciilor de calitate pe care le prestăm și a eforturilor pe care le depunem ca fiecare proiect să devină o carte de vizită pentru noi.

De-a lungul timpului am acumulat experiență, ne-am specializat echipele de montatori, ne-a preocupat alegerea celor mai buni și de încredere producători, devenind astfel un partener comercial de încredere. Suntem specializați în montajul și comercializarea tuturor tipurilor de învelitori, folosind materiale de calitate la cele mai bune prețuri disponibile.

Am instalat numeroase tipuri de acoperișuri atât rezidențiale căt și industriale, facem anual sute de montaje în principal în București și zonele înconjurătoare, dar și în țară, în care oferim servicii de management, consultanță tehnică și execuție.
Este important să stabilim împreuna dacă aveți nevoie de un acoperiș nou sau pur și simplu de o reparație a acoperișului dvs. actual.  Recomandările noastre pentru stil și funcționalitate vă vor oferi cel mai bun acoperiș pentru casa dvs. Înțelegem că un acoperiș este mai mult decât o simplă învelitoare și luăm în considerare toate componentele necesare unui acoperiș fiabil și estetic în soluțiile pe care le oferim.

Avantaje competitive

Montaj cu echipe proprii

Pentru că punem preț pe eficiență și calitate, montatorii noștri au multiple certificări în domeniu și, ceea ce este cel mai important, experiența  tehnică vastă pe teren. Ne specializăm constant, având de-a face cu un domeniu în continuă inovație, oferind posibilitatea echipelor noastre de a-și dezvolta aptitudinile tehnice și cunoștințele privind sistemele de acoperiș existente.
Pentru că vorbim de o investiție care nu este de ignorat, montajul profesionist este la fel de important precum calitatea materialelor.

Tehnologii specializate

Folosim în execuția proiectelor noastre utilaje specializate, precum liftul Geda® pentru ridicarea materialelor, utilaj care scurtează timpul de execuție și reduce considerabil necesarul de forță de muncă. Mulți clienți apreciază faptul că materialele de construcții sunt transportate/ridicate în exteriorul casei fără deranjul specific unei renovări de mansardă sau acoperiș.
*Acest utilaj este disponibil și pentru închiriere.
Deasemenea, există situații în care proiectul necesită confecții metalice atipice sau accesorii speciale pe care le fabricăm in house cu abkantul (pentru tablă) din dotare.

Servicii integrate

Consultanță tehnică
Primul pas important în alegerea unei învelitori este stabilirea soluției tehnice potrivite în concordanță cu așteptările clienților noștri. Soluția tehnică pe care o oferim ține cont de planul arhitectural al casei, de specificațiile fiecărui tip de învelitoare (pantă, greutate, pierderi, costuri, zona geografică) și de bugetul disponibil.
Managementul proiectului
Ne ocupăm de întreg procesul de aprovizionare cu toate materialele necesare sau echipamente specifice, transport, organizare execuție, evacuare deșeuri, evitând astfel costuri suplimentare sau situații neplăcute pentru beneficiari.

Soluții personalizate

Experiența instălarii a mii de acoperișuri, cu servicii complete, ne oferă o cunoaștere profundă pe care o putem împărtăși. Analizăm fiecare proiect în parte și îi ajutăm pe clienți să ia cea mai bună decizie pe termen lung pentru casele și afacerile lor, oferindu-le soluția personalizată completă care bifează în mod optim echilibrul între Calitate, Preț și Design. Executăm măsurători și folosim software dedicat industriei pentru a optimiza necesarul de materiale obținând un consum cu până la 10% mai mic decât competitorii.

error: Continut protejat!