Blog

IMPRO ZET, tabla modulară cu garanție de 55 de ani!

*Cea mai lungă garanție reală pe piața învelitorilor pentru acoperişuri şi faţade!

Multe luni de cercetare în laboratorul specializat IMPRO au adus rezultate pozitive.
Testele efectuate în camerele de ceață salină și cele de îmbătrânire, împreună cu o analiză aprofundată a proceselor de producție și, în special, analiza razelor de îndoire, au dat rezultate care permit extinderea garanției pentru ţiglele de tablă modulară ZET.

Stratul de acoperire HERCULIT® – 55 de ani de garanţie !

Ce este HERCULIT®? Este un strat de acoperire elaborat într-o colaborare strânsă cu unul dintre liderii producătorilor de lacuri pentru cele mai bune combinate siderurgice din Europa. HERCULIT® reprezintă un poliester întărit cu poliuretani, cu o rezistență ridicată la toate tipurile de deteriorări mecanice cu grosimea de 35 μm.

Stratul MAT 35 Standard – 30 de ani de garanție !

Tablele din oțel acoperite pe ambele părți cu un strat anticoroziv şi cu un strat organic decorativ pe o singură parte 35 μm prezintă avantaje precum rezistența înaltă la deteriorările mecanice și la coroziune, capacitatea perfectă de formare, precum și valorile estetice înalte.

*elaborată de la A până la ZET

De ce ZET?

* Preștanțarea de tipul „Z” face ca șuruburile, precum și îmbinările dintre coli să devină invizibile.

* Sistemul de montare avansat și în același timp deosebit de simplu de instalat face ca șuruburile să fie ascunse sub coli. Ca efect, obținem învelitori de acoperiș cu un model atrăgător, simetric, a cărui armonie nu este perturbată de nici un fel de element de fixare. (ZET®Look)

* Repetitivitate garantată a culorii şi structurii chiar și pentru loturi diferite de producție

* Linii robotizate de producție care garantează precizie în executarea fiecărui element

* Disponibilitatea și expedierea imediată în orice locație

* Ambalarea profesională și protecția produsului – reduce riscul de deteriorare în timpul încărcării, transportului și descărcării

* Presarea de tip “Z”, marcă înregistrată IMPRO,  oferă o protecție superioară a muchiilor tăiate împotriva coroziunii comparativ cu alte modulare de pe piață

* Reducerea consumului șuruburilor. Preștanțarea de tipul „Z” acționează pe principiul închizătorii, eliminând necesitatea capsării colilor și automat riscul de apariție a coroziunii în zona de fixare

* Simetria modulului reduce la minim pierderile indiferent de complexitatea învelitorii

 

Variante tablă modulară ZET

ZET®Roof

Este versiunea de bază a liniei de ţigle modulare ZET®. Dinamica formei dată de înclinările țiglei modulare de tablă ZET®Roof face ca aceasta să se potrivească perfect în construcțiile moderne, neconvenționale. Ștanțarea înaltă care amintește de țigla ceramică tradițională face ca aceasta să fie utilizată cu același efect la obiectivele istorice restaurate. Estetica înaltă a acestei învelitori va fi obținută prin ascunderea fixărilor în umbra care apare datorită întrebuințării ștanțărilor de tipul „Z” precum și prin lipsa șuruburilor la suprafețele ștanțărilor.

 

ZET®Look

Constituie dezvoltarea liniei de țigle de tablă modulare ZET®Roof. Păstrând atuurile și avantajele variantei de bază a sistemului, această variantă se remarcă prin eliminarea totală a șuruburilor vizibile la suprafața acoperișului. Sistemul de montaj avansat, dar în același timp neobișnuit de simplu face ca șuruburile să fie ascunse sub coli. Ca efect obținem o învelitoare de acoperiș cu un model atractiv, simetric, a cărui armonie nu este perturbată de nici un element de fixare și nici de vreun orificiu de montaj. Aceasta reprezintă o soluție ideală în locurile unde este cerută cea mai înaltă estetică fără nici un fel de compromis.

Parametrii tehnici, modul de ambalare și de protejare a produsului rămâne identic ca în cazul variantei ZET®Roof.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Continut protejat!