Blog

BAU Munchen 2019

 

O dată la 2 ani, în Germania are loc cel mai mare targ de construcții din Europa, Bau Munchen™, eveniment de amploare la care am fost și noi prezenți. Este cel mai cunoscut târg specializat în arhitectură, materiale și sisteme în domeniul construcțiilor.

Cu cei peste 2.000 de expozanți, pe o suprafață de 200.000 m², Bau se adresează firmelor și persoanelor implicate în activități de proiectare și execuție în construcții: arhitecți, ingineri, firme de construcții, producție și comerț cu materiale de construcții,  dezvoltatori de proiecte în construcții, autorități etc.

Oferta acoperă toate domeniile industriei construcțiilor, incluzând o mare varietate de produse, expuse de firme de prestigiu din domeniu.

Focusul nostru a fost bineînțeles pe secțiunea dedicată sistemelor de acoperișuri. Iată câteva repere care ne-au atras atenția.

 

Fereastră de mansardă Fakro®

 

Gama foarte variată de ferestre de mansardă de la FAKRO™ 

Producătorul polonez propune în acest an, pe lângă designul clasic, fereastra de mansardă tip arcadă.

Acest model reprezintă soluția potrivită pentru clienții care își doresc un stil architectural mai deosebit și se integrează perfect  în construcția unei mansarde înalte cu pereți verticali.

 

Sistem de acces pe balcon/terasă de la LIDEKO™

 

Sistemul de acces pe balcon/terasă de la LIDEKO™.  

Oferă posibilitatea unui spațiu vitrat foarte generos care în același timp poate fi și cale de acces și este ușor de integrat în orice tip de învelitoare.

Sistemul de acționare este foarte facil în ambele variante, atât manual cât și automatizat.

 

 

 

 

 

Nelskamp® – energie verde

 

Oferta de țiglă ceramică și țiglă de beton de la NELSKAMP™. Producătorul german propune anul acesta soluții pentru energia verde prin integrarea panourilor solare direct în țiglele de acoperiș, obținându-se astfel un design compact, unitar.

 

 

 

Quadro™ – BMI Group

 

 

Acoperișul din țiglă metalică care ne-a atras atenția:  Quadro – BMI Group. Design elegant și modern cu o garanție de 40 de ani, grație sistemului de vopsire după preformare (țiglele sunt inițial preformate, iar ulterior se aplică un strat de vopsea în câmp electrostatic).

Opțional, sistemul vine și cu benzi antifonice premontate. Ca o concluzie, acoperișul Quadro îmbină două funcționalități importante și anume greutate redusă și designul deosebit, am putea spune premium.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Continut protejat!